Το Δ.Σ. ευχαριστεί την εταιρεία Ionian Sea Ferries

Ληξούρι, 05 Σεπτεμβρίου 2017

Αριθμ. Πρωτ.: 160

ΠΡΟΣ

Όλα τα τοπικά μέσα Κεφαλονιάς,

Ιθάκης και Ιονίων Νήσων

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εταιρεία Ionian Sea Ferries – Κοινοπραξία Ταξιάρχης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Το Δ.Σ. ευχαριστεί την εταιρεία Ionian Sea Ferries»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» σε πρόσφατη συνεδρίασή του στις 04/09/2017 αποφάσισε να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία Ionian Sea Ferries – Κοινοπραξία Ταξιάρχης για τη δωρεάν μετακίνηση του λεωφορείου και των εκπαιδευομένων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ» στη γραμμή Ληξούρι – Αργοστόλι και αντίστροφα.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα η ευαισθητοποίηση και η αμέριστη υποστήριξη των Παλικισιάνων προς το Κέντρο μας.

Παράλληλα συγχαίρει το πλήρωμα της γραμμής για τη διακριτική και ίση μεταχείριση, που επιδεικνύει προς τους ωφελούμενους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι ωφελούμενοι του Κέντρου καθημερινά δηλώνουν και διηγούνται πόσο όμορφο και ευχάριστο είναι το ταξίδι από Ληξούρι σε Αργοστόλι και αντίστροφα σε καθημερινή βάση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης νιώθει υπερηφάνεια, που το Κ.Δ.Η.Φ. «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ» μπήκε στην καθημερινή φροντίδα όλου του Παλικισιάνικου λαού. Το Κέντρο Α.μεΑ. είναι το σπίτι όλων μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ομόφωνη απόφαση της Κοινοπραξίας και ευχόμαστε ολόψυχα «Ασφαλή και Καλά Ταξίδια».

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου