Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειράτου

Ληξούρι, 18 Αυγούστου 2017

ΘΕΜΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”

εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειράτου»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ» εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του Μιχάλη Ζαφειράτου, συζύγου της Προέδρου μας, κα. Σοφίας Μαροπούλου – Ζαφειράτου.

Ο Μιχάλης Ζαφειράτος σε όλη τη διάρκεια της ζωής του υπήρξε σπουδαίος και δυναμικός άνθρωπος. Σπούδασε δικηγόρος και ήταν Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης, στοργικός σύζυγος και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Ήταν ένα πολυτάλαντο και δημιουργικό άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και κυρίως προς τις Τέχνες και τη ζωγραφική.

Όμως, πέρα όλων αυτών υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης μας ως μέλος και εθελοντής της Ένωσής μας. Ήταν ένας από τα ιδρυτικά μας μέλη, που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή το έργο της Ένωσης με αυταπάρνηση, ευαισθησία και δυναμισμό θέλοντας να προστατέψει τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και των οικογενειών τους, ως πατέρας παιδιού με αναπηρία. Υπήρξε πάντοτε συνοδοιπόρος μας και με τις γνώσεις του βοήθησε τόσο στην ίδρυση της Ένωσης όσο και στη λειτουργία του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ». Σε όλες μας τις εκδηλώσεις ήταν πάντοτε παρών στηρίζοντας το Σωματείο μας και τη συζυγό του. Έτσι, αισθανόμαστε άπειρα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στα Δαμουλιανάτα. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν υπέρ της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Με ιδιαίτερη συγκίνηση εκφράζουμε και πάλι στην οικογένειά του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

 

Η Αντιπρόεδρος

Μαρία Λαδά

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου

Η Ταμίας

Βούλα Κοντογιαννάτου

 

Τα μέλη

Ευανθία Λαδά, Άννα Συνοδινού-Καμήλου, Σταύρος Λυκούδης