Καλοκαιρινή Εκδήλωση 2017

Ληξούρι, 19 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Κεφαλονιάς σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη φιλανθρωπική – πολιτιστική μας εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 08:30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα από τον διακεκριμένο Αρχιμουσικό Παναγή Μπαρμπάτη, τον πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – τενόρο Αντώνη Κορωναίο και την συμπατριώτισσά μας σοπράνο Ολγιάννα Πανίτσα – Μεταξά.
  • Τα Άτομα με Αναπηρία θα απαγγείλουν αποσπάσματα από το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ» θα παρουσιάσουν ένα μικρό δρώμενο με τίτλο «Αυτός ο Άλλος», που το κείμενό του επιμελήθηκε η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου, κα. Γεωργία Στεφανοπούλου.
  • Μικρή συμμετοχή στο μουσικό πρόγραμμα θα έχει και η χορωδία των ωφελούμενων, εκπαιδευτών και εθελοντών του Κέντρου συνοδευόμενοι από τον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Θεοτοκάτο.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με είσοδο 5€ και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Ένωσης. Οι υποχρεώσεις του Σωματείου είναι πολλές, καθότι το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στο οποίο έχουμε ενταχθεί, καλύπτει τη μισθοδοσία του εκπαιδευτικού – βοηθητικού προσωπικού και πολύ λίγα λειτουργικά έξοδα.

Γνωρίζουμε πως «οι καιροί είναι δύσκολοι», όμως, η συμπαράσταση, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη των κατοίκων της Παλικής ήταν και είναι συνοδοιπόροι στο δύσκολο εγχείρημα, που ξεκινήσαμε.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε όλοι μαζί ένα βράδυ με εξαιρετικές μουσικές στιγμές πλημμυρισμένο από αγάπη και ανθρωπιά!

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου