Δελτίο Τύπου – Η λειτουργία του ΚΔΗΦ είναι πραγματικότητα

Ληξούρι, 09-02-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Αθηνά Αντύπα» στο Λογγό Ληξουρίου είναι πραγματικότητα!

Κοινοποιήθηκε μόλις χθες, Τετάρτη 08/02/2017, η απόφαση ένταξης της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» με αριθμό πρωτοκόλλου 2226(Π.Ε) προς την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», υπογεγραμμένη από τον συντοπίτη μας Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που σε εύλογο χρονικό διάστημα προχώρησε στην αξιολόγηση και την ένταξη της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “ΥΠΕΡΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ».

Πρωτίστως ευχαριστούμε τους δύο Αντιπεριφερειάρχες τον κ. Αλέκο Μιχαλά, Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης, και τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, που σε στενή συνεργασία με το Δ.Σ. της Ένωσης στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρουσιάζει ήδη τεράστιο κοινωνικό έργο στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μέσα από τα Κέντρα κοινότητας, ΚΔΗΦ, ΚΗΦ, Κοινωνικά Παντοπωλεία κ.λ.π.

Η Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα προσπαθήσει να λειτουργήσει το Κέντρο Διημέρευσης σύμφωνα με όλα τα προαπαιτούμενα και παραδοτέα της συγκεκριμένης πράξης, προσφέροντας εκπαίδευση, δημιουργία, απασχόληση και ψυχαγωγία στους ωφελούμενους Α.μεΑ., καθώς και ανακούφιση στις οικογένειές τους.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος,
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Δείτε το και εδώ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9-02-2017

 

Τεχνικό Δελτίο Πράξης

Απόφαση Αυτεπιστασίας 16-03-2017