ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 11η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και φίλοι – μέλη της Ένωσης,

Όπως ορίζουν τα άρθρα 26, 27 και τις συμπληρωματικές προς αυτά διατάξεις των άρθρων 10, 12, 17, 23, 24 και 25 του ισχύοντος καταστατικού της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του στις 45/16-2-2024 όρισε την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης στην μεγάλη αίθουσα του Β΄κτιρίου του ΚΔΗΦ στον Λογγό Ληξουρίου και ώρα 16:30μ.μ. το απόγευμα. Μετά το τέλος της Συνέλευσης θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Περιφεριακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στην προσβάσιμη αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας (τριών Ναυαρχών 40, 26222, Πάτρα)

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στον ίδιο τόπο και χρόνο, όπως ορίζει το Καταστατικό της Ένωσης.

Ενότητα 1η: Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

   Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι:

  1. Λογοδοσία Προέδρου για τα πεπραγμένα του έτους 2023
  2. Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού για το έτος 2023 από την Ταμία της Ένωσης κα. Παρασκευή Κοντογιαννάτου.
  3. Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου, που έκανε η Εξελεγκτική Επιτροπή για το έτος 2023.
  4. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για το έτος 2023.
  5.  Έγκριση του Απολογισμού Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023.
  6.  Έγκριση του Οικονομικού Ισολογισμού και της Ταμειακής Διαχείρισης για το έτος 2023.
  7. Απαλλαγή ή απόδοση ευθυνών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023.
  8. Προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών για το έτος 2024
  9.  Έκθεση και έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2024.

Ενότητα 2η : Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΟΜΑμεΑπουθα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στην προσβάσιμη αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι γονείς – κηδεμόνες Α.μεΑ. καθώς και Α.μεΑ. Υποστηριζόμενης Εκπροσώπησης.

Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΟΜΑμεΑ να υποβάλλουν υποψηφιότητα είτε ηλεκτρονικά στο email της Ένωσης: enosiyperion@gmail.com είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία της Ένωσης στον Λογγό Ληξουρίου από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα από 09:00 το πρωί έως και 14:00 μμ. το μεσημέρι.

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης,

Η Πρόεδρος  

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Η Γενική Γραμματέας    

Σοφία Λασκούδη