ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ APOLLONION ASTERIAS RESORT AND SPA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Ληξούρι, 18 Φεβρουαρίου 2022

Αριθμ. Πρωτ.: 48

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»  εκφράζουν από καρδιάς την ευγνωμοσύνη τους, αλλά και τις θερμές τους ευχαριστίες στην ξενοδοχειακή μονάδα APOLLONION ASTERIAS RESORT AND SPA για την προσφορά τους, 10 τηλεοράσεων μάρκας LG.

Η Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά στην συγκεκριμένη χορηγία, μιας και θα χρησιμοποιηθούν στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι, που σύντομα θα λειτουργήσει. Όλα τα δωμάτια των ωφελούμενων θα έχουν τηλεόραση καθώς και το καθιστικό, το γραφείο του Υπεύθυνου Λειτουργίας, ο ξενώνας, κ.λπ. Η χορηγία ήλθε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ένωση και μας ευχαρίστησε πολύ.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους κατ’ εξοχήν υπεύθυνους γι’ αυτή την απόφαση που αναδεικνύει τα ευαίσθητα συναισθήματά τους για τα Άτομα με Αναπηρία και για τη δύναμη που δίνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης να συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή και επαγγελματική δημιουργία, γιατί πράγματι η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα προσφέρει πολλά στον ποιοτικό τουρισμό του τόπου μας.

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος     Σοφία Μαροπούλου – ΖαφειράτουΗ Γενική Γραμματέας και Ταμίας,     Παρασκευή Κοντογιαννάτου