ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 8η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και φίλοι – μέλη της Ένωσης,

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» σας καλεί στην 8η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του ΥΠΕΡΙΩΝΑ, (στο σκέπαστρο που πρόσφατα κατασκευάστηκε) έξω από το ροζ κτίριο, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Covid- 19, το Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί.

            Η 8η Έκτακτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 λόγω μη απαρτίας, ενώ το Σάββατο 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως απαρτίας βάσει του Καταστατικού της Ένωσης με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

            Σας υπενθυμίζουμε, ότι η συμμετοχή σας ως μελών της Ένωσης στην Έκτακτη  Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος (γ) του καταστατικού, αποτελεί θεμελιακή υποχρέωση όλων μας, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου, με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση.

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης,

Η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας, Μαρία Λαδά