Μουσικοχορευτική παράσταση – μιούζικαλ με τίτλο «Matilda και… κ. Φοβοτρομάτου… (ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα…)»

Ληξούρι, 17 Απριλίου  2019

Αρ. Πρωτ.:61

ΠΡΟΣ

Όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης Κεφαλονιάς,

Ιθάκης και Ιονίων Νήσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της, να παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση – μιούζικαλ με τίτλο «Matilda και… κ. Φοβοτρομάτου… (ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα…)» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο θέατρο “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ” στις 18:30μ.μ.  Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της παράστασης επιμελήθηκε η κα. Μαρία Χρυσικού.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπική χροιά, αφού στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει κυτείο προσφορών και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο σωματείο μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα. Μαρία Χρυσικού για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει την Ένωσή μας για δεύτερη φορά. Η πρώτη μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιηθήκε στις 20 Μαΐου 2018 στήριξε τις εκπαιδευτικές αναγκές του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» την καταλληλότερη στιγμή με το ποσό  των 940 (εννιακοσίων σαράντα) Ευρώ.

Επαινούμε την κα. Μαρία Χρυσικού για τα φιλανθρωπικά συναισθήματα που την διακατέχουν, καθώς επίσης τα παιδιά της ομάδας και τους γονείς τους, που με ευχαρίστηση ανταποκρίνονται προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της Ένωσης. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την FarMout και ιδιαίτερα τον κο. Σταύρο Παποράκη,  σύζυγο της αείμνηστης και πολυαγαπημένης Στεφανίας Βεργωτή που δεν ξεχνά τον «ΥΠΕΡΙΩΝΑ».

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.