ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ 2019 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ “ΥΠΕΡΙΩΝ”

Ληξούρι, 15 Απριλίου  2019

Αρ. Πρωτ.:60

ΠΡΟΣ

Όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης Κεφαλονιάς,

Ιθάκης και Ιονίων Νήσων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί όλους τους εθελοντές που βοήθησαν και φέτος στην πραγματοποίηση του Φιλανθρωπικού Πασχαλινού παζαριού 2019 της Ένωσής μας. Προσφέρουν πάντα τις δημιουργίες τους με αγάπη και μας γεμίζουν με συναισθήματα ενθουσιασμού, χαράς και αγαλλίασης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πατέρα Νικόλαο Σωτήρα που για δεύτερη συνεχή χρονιά προσφέρει στο σωματείο μας τις λαμπάδες, τις οποίες επιμελούνται με ιδιαίτερη αγάπη οι ωφελούμενοι του Κέντρου μας με την επιμέλεια του Επιστημονικού προσωπικού.

Εθελοντές είναι:
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΑΜΗΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝ
Κ.Δ.Α.Π.  – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (ΚΕΧΡΙΩΝΑΣ)
ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ
ΑΡΕΤΗ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΕΠΟΥΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΑΝΟΥ
ΚΑΡΜΕΝ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΟΙ
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Κ.Δ.Η.Φ. ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’

Η προσέλευση στο παζάρι μας ήταν άκρως ικανοποιητική. Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους προσήλθαν. Τέτοιες κινήσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και επικοδομητικό έργο μας. Ένα έργο που έχει αγκαλιάσει και αποδεχτεί όλη η Παλλική και όχι μόνο. Τι καλύτερη ένδειξη Πολιτισμού!!!

Κατόπιν επιθυμίας των φίλων μας το Παζάρι θα συνεχιστεί στο χώρο του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ»  στο Λογγό Ληξουρίου μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη 23/04/2019 από τις 09:00π.μ έως τις 15:00 μ.μ.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση, πάντα υγεία και αρμονία.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.